MULTIMEDIJALNI STUDIO

ZAGREB • BERLIN • NEW YORK

Od Zagreba do New Yorka

Moja karijera multimedijalnog dizajnera počinje još u studentskim danima kada sam pobjedio na natječaju za dizajn i izradu jedne od prvih Podravkinih web stranica. Nakon toga sam počeo raditi stranice za manje tvrtke.

2001. godine se pridružujem timu tvrkte Iskon Internet, prvog Hrvatskog internet providera. Radim na dizajnu jednog od prvih internet portala.

Nakon Iskona 2003. godine odlazim u Hrvatski telekom gdje radim na dizajnu novog HT portala i dizajnu sučelja za poslovne korisnike.

2004. godine sudjelujem na Zagrebačkom salonu mladih u sekciji multimedije.


2004. godine u suradnji sa udrugom “Polygon – istraživanje projekata u kulturi”, odlazim u SAD, New York, gdje radim na jednom multimedijalnom projektu koji podržava Byrd Hoffman Water Mill fondacija
watermillcenter.org/summer_2004

Od 2006. godine radim kao freelancer. U tome periodu odlazim u Berlin na jednom od projekata i radim multimediju sa studentima u gradu Dessau gdje je smješten Bauhaus centar za dizajn i arhitekturu.

Od 2017. do 2018. godine sam radio kao glavni dizajner u Native AD studiju Jutarnjeg lista. Na jednom od projekata na kojemu sam vodio dizajn dobivamo nagradu za najbolji Native projekt u svijetu za 2017. godinu nativeadvertisinginstitute.com/awards